DE AURALEZER HAD IETS HEEL BELANGRIJKS TE ZEGGEN: DRAAG NOOIT GROEN

Spring/Somer 2015. Green is the color of this season.

Hier is mijn geheimpje.

Ooit heb ik een Aura-Lezer bezocht. Niet zomaar een auralezer, nee, de man was de Ziener van Den Haag. Hij was aanbevolen door een zeer serieuze redactrice die al haar vrije tijd besteedde aan astrologie, aura’s, tarot, de betekenis van stenen en nog veel meer zaken waar ik nog nooit van had gehoord. Ze was bij de Ziener geweest en helemaal ondersteboven van hem.

Hij had haar chakra’s gelezen alsof het het alfabet betrof.

Ik was nieuwsgierig dus nam ik de trein naar Den Haag.

Gezeten in een grote, paarse stoel, omringd door de geur van wierook, zat hij ernstig en geconcentreerd te wezen. Zware zilveren ringen om zijn vingers, zwarte krullen, dwalende ogen die geen enkel moment in die van mij bleven hangen. Ik kon dus niet zien of er wijsheid in huisde. Hij praatte wel plat Haags.

Eerst moest er betaald worden. Ik gaf hem het afgesproken bedrag, in cash, en whoops zonder enige aankondiging vooraf begon hij aan de sessie. De Haagse tongval maakte abrupt plaats voor ABN.

Ik was kennelijk niet moeilijk te lezen want hij was binnen een uur met me klaar. 

Heel lang geleden was ik een abt die de baas was over een groot klooster in Engeland. Ik was streng maar rechtvaardig voor mijn monniken en ik las heel veel. Tot het klooster in brand vloog en ik stierf in de vlammen.
Er bleek veel oranje in mijn aura te zitten. Dat had niets van doen met de ramp in het klooster gelukkig. De kleur duidde op een stabiel, onafhankelijk persoon. Dat was natuurlijk geen vervelend nieuws.

Er was wel iets heel belangrijks dat hij me ging vertellen. En wel nú.

VERMIJDT GROEN.

Not afraid of green: Marylin Monroe, Grace Kelly and Audrey Hepburn. Green is an Icon Color too.

Vermijdt groen? Wat bedoelt u? Niet meer wandelen in een park (alsof ik dat zo vaak doe)? Mijn ogen dichtdoen als ik in de tuin ben? Ook een Ziener zou moeten weten dat een groot deel van ieders leven zich afspeelt met groen in de buurt. Waar moet ik me voortaan verstoppen?
Oh, u bedoelt geen groen DRAGEN.
Ja, dat is wat ik bedoel. Draag GEEN groen. Als je ooit je doelen wilt bereiken, dan hou je groen uit je buurt.

Groen en jij zijn vijanden van elkaar. 

Okay, een kleur advies krijgen van de Ziener was nou niet direct mijn bedoeling. Beetje duur ook. Hoewel, zolang ik niet toe treedt tot het leger is het geen probleem om groen als vijand te hebben.

Maar groen is een prachtige kleur! Het wordt geassocieerd met harmonie, natuur, lente, hoop (en jaloezie helaas). En kijk voor de aardigheid eens naar de verschillende groenen die er zijn. Citroengroen, grasgroen, mosgroen, mintgroen, oceaangroen, appelgroen, olijfgroen…
Wat een onzin dat je geen groen zou mogen dragen. Sterker nog, dat groen je lot zou gaan bepalen.

Ben je daarvoor volwassen geworden?!

Gewoon aantrekken die rok, er is een prachtige groene happyskirtt.

Dit ben ik  in mijn groene happyskirtt, de Monroe Summer Sea. Op het strand in Zuid Afrika, lak aan de auralezer, inderdaad!