Over Els Loesberg

ElsPersonalPicture

Hi, ik ben Els Loesberg uit Amsterdam en ik ben dol op rokken. Een rok is leuker dan een jurk (ja echt) en mooier dan een broek (vind ik). Ik geef toe dat dit een beetje een eenzijdige blik is op de rok, maar je bent het er vast mee eens anders was je niet over mijn blog forskirtaddicstonly gestruikeld. Welkom, leuk dat je er bent!

Mijn volledige naam is Elisabeth Louise Loesberg. Mijn vrienden en familie noemen me Els, mijn ouders noemden me Elsje.
Ik ben geboren in Nederland, maar als kind heb ik in Indonesië gewoond (het toenmalige Nieuw Guinea, nu Irian Jaya) en Duitsland en een belangrijk deel van mijn werkende leven heb ik in Oost-Europa doorgebracht.
De foto hierboven is genomen op het terras van mijn kantoor in Boekarest, Roemenië. (Ik zelf ben dol op de foto, weet je waarom? Het heeft niks te maken met glamour, het is zo ver verwijderd van alle modeblablabla van tegenwoordig. En de rok is leuk, toch?!)
Nu woon ik gedeeltelijk in Amsterdam en gedeeltelijk in Sofia, Bulgarije.

Tot nu toe was mijn werkende leven gefocust op media, vooral tijdschriften. Eerst in de jaren negentig als hoofdredacteur van het grootste vrouwenblad van Nederland, Libelle. Toen als uitgever van weekbladen en glossy tijdschriften. En de laatste jaren als CEO verantwoordelijk voor de uitgeverijen van Sanoma in Zuidoost-Europa.
Het was geweldig om te doen, allemaal, maar tussen jou en mij: er is meer in het leven dan werken met grijze pakken in de corporate world.

Daarom ben ik nu hier. Met mijn gloednieuwe mode merk happyskirtt.com, alleen rokken, alleen online. Ontwikkeld vanaf scratch, door een persoon die haar hele even in de tijdschriften zat en niet in de mode. Ik dus.
En er waren zo ontzettend veel dingen te ontdekken, te leren, uit te vinden. En dat wil ik delen met je.

Als je ook een rokjesmens bent, lees het blog. Als je er over denkt om je eigen business te beginnen of een online webshop, lees het blog. Als je nieuwsgierig bent naar wat zich precies afspeelt achter de coulissen van de mode industrie, volg dan mijn avontuur en lees het blog.

En leuk als je ook een rok aantrekt, je ziet er vast geweldig in uit!

happyskirtt.com is gelanceerd in april 2014.